OnWeb Solutions
211 8003888
info@onweb.grWeb Design

Κατασκευή Ιστοσελίδων


Υπηρεσίες Web Design

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων μας καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε είδους επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Αναλυτικα

Search Engine Optimization

Εγγυόμαστε την άνοδο στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης της google σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Τα δεκάδες eshops που έχουμε υλοποιήσει λειτουργούν με επιτυχία χάρη στη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Αναλυτικα

Digital Marketing

Αναλαμβάνουμε την διαφήμιση της ιστοσελίδας σας με άμεσα αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας.

Αναλυτικα

Mobile Apps

Κατασκευάζουμε native εφαρμογές για συσκευές κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούν Android και iOS.

Αναλυτικα

Social Media

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσής σας για καθημερινή αλληλεπίδραση με τους fans σας.

Αναλυτικα


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Στατικές Ιστοσελίδες

Οι στατικές ιστοσελίδες περιέχουν εικόνες, κείμενα, συνδέσμους (links), φόρμα επικοινωνίας, αρχεία για download και άλλα. Ο όρος «στατικές» δεν σημαίνει ότι οι σελίδες δεν περιέχουν κάποια κίνηση στα γραφικά ή ότι είναι κατ’ ανάγκη απλές στην κατασκευή τους, αλλά στο ότι το περιεχόμενο τους δεν είναι άμεσα διαχειρίσιμο από τον ιδιοκτήτη τους. Είναι η κατάλληλη επιλογή για προσωπικές ιστοσελίδες και εταιρικές παρουσιάσεις, που διαθέτουν σταθερό και συγκεκριμένο web περιεχόμενο – δίχως δηλαδή την ανάγκη τακτικών προσθαφαιρέσων δεδομένων (photos, κειμένων κ.α.) – και με προσαρμόσιμο κόστος – ανάλογα με τις γραφιστικές επιθυμίες του πελάτη – και μηδενικό κόστος συντήρησης.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά των στατικών ιστοσελίδων με επιπλέον δυνατότητες. Βασικά χαρακτηριστικά μιας δυναμικής ιστοσελίδας είναι, η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους χρήστες και η διαχείριση του περιεχομένου από τον ιδιοκτήτη της. Είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους απαιτούν συχνές αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους (π.χ. προσθαφαίρεση εικόνων, προϊόντων, κειμένων ή ακόμα και δημιουργία νέων κατηγοριών και υποκατηγοριών). Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας μπορεί μέσα από ένα εύκολο σύστημα διαχείρισης που ονομάζεται CMS (Content Managment System) να κάνει μόνος του τις αλλαγές που επιθυμεί στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας του χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά προς τρίτους (π.χ. προγραμματιστές-διαχειριστές).

Ειδησεογραφικά Portals & Ενημερωτικά Ιστολόγια

Τα portals είναι συνήθως ιστοσελίδες ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με βασικό στόχο να αποτελουν μια καθημερινή στάση για τους επισκέπτες τους (μεγάλη επισκεψιμότητα). Τα portals καταλαμβάνουν σημαντικό κομμάτι του παγκόσμιου ιστού και εξ αιτίας του μεγάλου αριθμού των σελίδων που διαθέτουν και της υψηλής τους επισκεψιμότητας, καρπώνονται ανάλογα ποσοστά από τη διαφημιστική δαπάνη στο χώρο του Διαδίκτυο. Η OnWeb αναλαμβάνει την κατασκευή portals και ιστολογίων (blogs) βασισμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη της.


Αποκτήστε το δικό σας website σήμερα…

Στη καλύτερη τιμή της αγοράς!


Κατασκευή E-Shop

Δημιουργήστε το eshop της επιχείρησης σας και κάντε πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο. Προβάλετε τα προϊόντα σας στα μάτια εκατοντάδων χρηστών μέσα από ένα λειτουργικό και εύχρηστο e-shop και δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται καθημερινά.

Στην OnWeb γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή eshop σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων σας, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας.

Άνετα και χωρίς κόπο μπορείτε να έχετε το δικό σας eshop υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για κατασκευή eshop και να ξεκινήσετε άμεσα τις online πωλήσεις των προϊόντων σας.

Η OnWeb σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής eshop με απεριόριστα προϊόντα, κατηγορίες/υποκατηγορίες, καλάθι αγορών και λειτουργία σύνδεσης με πιστωτικές κάρτες. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος (αλλαγές/προσθήκες) από εσάς τους ίδιους.


Επαγγελματικά e-shops…

Στη καλύτερη τιμή της αγοράς!


Εφαρμογές για κινητά

Mobile Applications

Με τη σημαντική αύξηση των έξυπνων κινητών συσκευών ή αλλιώς smartphones αλλά και των tablets, οι mobile εφαρμογές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινής μας ζωής καθώς και ένα ισχυρό εργαλείο στον τομέα των επιχειρήσεων. Οι κινητές συσκευές είναι πλέον αρκετά ισχυρές και εύχρηστες, τείνοντας να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά laptops και netbooks παρέχοντας αυξημένη φορητότητα, αυτονομία αλλά και κόστος απόκτησης.

H εμπειρία της OnWeb, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα για την εφαρμογή που θα επιλέξετε να δημιουργήσετε προκειμένου να προβάλετε την ιδέα, την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίας σας. Μπορούμε ακόμη να αναπτύξουμε για εσάς οποιοδήποτε εργαλείο σχετίζεται με τη δραστηριότητά σας και μπορεί να αποτελέσει τρόπο καθημερινής επαφής με τον πελάτη ή το συνεργάτη σας.

Κινούμαστε σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ανάπτυξη mobile apps και δημιουργούμε ολοκληρωμένες και λειτουργικές εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα ή συσκευές με iOS ή Android, στατικού ή δυναμικού περιεχομένου, εγγυώμενοι το καλύτερο αποτέλεσμα.


Θέλεις το δικό σου app?

Ας σχεδιάσουμε μαζί το καινούργιο σας project

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Το Search Engine Optimization (SEO) είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας της ιστοσελίδας σας.

Η ομάδα μας αναλύει τις ανάγκες της επιχείρησής σας αλλά κυρίως τα χαρακτηριστικά και τον τρόπο αναζήτησης του κοινού στόχου της επιχείρησης.

Με βάση αυτή την καταγραφή, σας τοποθετούμε στις πρώτες θέσεις όλων των γνωστών μηχανών αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo) μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσης. Τα αποτελέσματα είναι διαχρονικά ενώ πραγματοποιείται εβδομαδιαία παρακολούθηση της κατάταξης της σελίδας του συνεργάτη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.Digital Marketing

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στον τομέα του Marketing με σκοπό την προώθηση της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο , την αύξηση της επισκεψιμότητας καθώς και τη χρήση περαιτέρω εργαλείων για την προβολή των υπηρεσιών και προϊόντων σας.

Email Marketing, Adwords Networks, Remarketing, υπηρεσίες Call Center και SMS Campaigns. Η ομάδα μας μπορεί να σας συμβουλέψει σχετικά με τις δυνατότητες που σας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες για την αποτελεσματική διαφήμιση της επιχείρησής σας και την αύξηση των εσόδων της από τις δραστηριότητες της στο Διαδίκτυο.Social media

Εκμεταλλεύσου κάθε δυνατότητα των social media, πρόβαλε την επιχείρηση σου και προσέλκυσε νέους πελάτες. Η διαχείριση των λογαριασμών σου είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που θα σου αποσπάσει πολύτιμο χρόνο από την διοίκηση της επιχείρησής σου.

Δημιουργούμε ή αναδιαμορφώνουμε τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σου, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις των social media. Μελετάμε το κοινό στο οποίο απευθύνεται η επιχείρησή σου και δημιουργούμε το κατάλληλο περιεχόμενο για την σωστή προσέγγισή του. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρίας σου, άσε σε εμάς την διαχείριση των λογαριασμών σου στα social media και γλίτωσε χρόνο.STREAMING Powered by ONWEB